Виробничо-будівельна

група компаній

Комбайновіз і зерновий напівпричіп

Підприємство ВЕСТТ спеціалізується на виробництві напівпричепів сільськогосподарського призначення. Вони затребувані під час перевезення зернозбиральних комбайнів будь-якого різновиду. Сучасна модельна низка охоплює такі різновиди:

  • Напівпричіп-комбайновіз – двосторонній різновид напівпричепів, що необхідний для транспортування тракторів та зернозбиральних комбайнів автомобільними дорогами. В якості тягачів можуть використовуватися найбільш розповсюджені моделі з родини КамАЗ, МАЗ і КрАЗ.
  • Напівпричіп-зерновоз – трьохстороння модель з вузькою спеціалізацією для здійснення перевезення зерна, соняшника, комбікормів та іншої сировини сільськогосподарської продукції зі схожою консистенцією. Можна використовувати разом з тягачами з родини МАЗ і КАМАЗ.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Напівпричіп-комбайновіз спроможний перевозити вантаж до 19 тис. кг за повної маси конструкції у 27 тис. кг. У разі встановлення комбайну загальна висота буде сягати 4450 мм. Максимально можлива швидкість руху трасою – 50 км/год. Споживання електроенергії від тягача – 24В. В разі потреби, у процесі виробництва ширину моделі можна збільшити до 3800 мм для сумісності з широкими шинами.

Напівпричіп-зерновоз спроможний перевозити вантаж масою до 21 т за повної маси конструкції у 31 т. Внутрішній об’єм бункеру складає 60 м3. Максимально можлива швидкість руху трасою – 60 км/год. Споживання електроенергії від тягача – 24В.  Технічні параметри і розміри можуть варіюватися. Колір фарбування уточнюють під час оформлення замовлення.

Переваги

Звертаючись до ВЕСТТ з метою придбання напівпричепа, клієнти отримують:

  • Вибір комплектації
  • Конструкцію напівпричепа з мінімальним навантаженням на тягач
  • Швидке транспортування вантажів трасою
  • Гарантію високої якості і надійності
  • Відповідність нормам ДСТУ
З питань співпраці зв’яжіться з нами зручним для Вас способом

    Замовити зворотний дзвінок

    Ми зв’яжемося з Вами протягом години



      Замовити зворотний дзвінок

      Ми зв’яжемося з Вами протягом години